VİŞNELİ PEKSİMET

Malzemeler: 1 paket etimek, 200 gr. vişne veya 1 paket dondurulmuş vişne, 2 su bardağı şeker, 2 su bardağı su, 100 gr. kaymak

Yapılışı:

Köşeli bir tepsiye etimekleri tek sıra halinde dizelim. Vişnelerin çekirdeklerini çıkarıp tencereye alalım. Şeker ve su ilave edip 10 dk. kaynatarak ateşten alıp ılıtalım ve etimeklerin üzerine gezdirelim. Üzerine arzuya göre vişne tanelerini dizip kaymak ilave ederek servis yapalım.
Afiyet olsun.

posted under |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Footer

Blogger tarafından desteklenmektedir.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar

Followers


Recent Comments