PIRASA YEMEĞİ (LİMONLU PİRİNÇLİ)


MALZEMELER:

  • yarım kilo pırasa
  • 1 çay bardağı pirinç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • zeytinyağı
  • tuz
  • limon
  • pul biber
HAZIRLANIŞI:

  • Yarım kilo pırasayı soyup yıkayıp minik minik doğrayalım.
  • Pırasaları 1 çay bardağı pirinç ve 1 yemek kaşığı salça zeytinyağda 2-3 dakika kavuralım.
  • Kavrulunca 2-3 su bardağı sıcak su ilave edelim
  • Biraz tuz atarak yaklaşık yarım saat kısık ateşte pişirelim
  • Yerken üzerine pul biber ve bol limon sıkalım

posted under |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Footer

Blogger tarafından desteklenmektedir.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar

Followers


Recent Comments