TAZE FASULYE

  • 1 kg. taze fasülye
  • 3 domates
  • 3 soğan
  • 2 diş sarısmak
  • zeytinyağı
  • tuz
  • su
     
Hazırlanışı : (fasulyeleri temizlerken uzun bırakalım fasulyeleri kırmayalım veya kesmeyelim)
Fasulyeleri biraz haşlayalım. Süzüp bir kaba alalım.Soğanı kavuralım ve domatesi yemeklik üzerine 2 diş sarımsak,tuz, ilave edip kavuralım.Fasulyeleri ilave edelim Fazla karıştırmadan şekilleri bozulmasın kısık ateşete çok az su ilave edebiliriz dometesin suyuna göre ayarlanabilir bazen suya gerek kalmaz.Servis yaparken kayık şeklinde bir kab tercih edelim.. 
Fasulyeleri uzun olarak tabakta göze hitab ederek dizelim.

Afiyet Olsun

posted under |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Footer

Blogger tarafından desteklenmektedir.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar

Followers


Recent Comments