KAKAOLU KURABİYE

Mehlkekse_1


Malzeme
- 200 gr. margarin ya da tereyağ
- 3 çorba kaşığı pudra şekeri
- alabildiği kadar un, yaklaşık 250 gr.
- 1 paket vanilya
- 1 çorba kaşığı kakao
1-  Yağı ve şekeri krem gibi olana kadar elle iyice karıştırın.
2-  Vanilyayı ekleyin.
3-  Unu yavaş yavaş koyun. Ele yapışmayacak kıvamda bir hamur olacak.
4-  Hamuru ikiye bölün. Bir kısmını kakaoyu ekleyerek tekrar yoğurun.
5-  Kakaolu ve sade hamurdan fındık büyüklüğünde parçalar alarak minik toplar yapın. İki hamuru renkler yanyana olacak şekilde yuvarlayın. Elinizde hafifçe bastırın.
6-  175°de kızartmadan pişirin.

posted under |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Footer

Blogger tarafından desteklenmektedir.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar

Followers


Recent Comments