SUSAMLI FASULYE


Susamlı Fasulye:

- 15 ml zeytin yağ
- 8 ml susam yağı
- 500 gr yeşil taze fasulye
- 15 ml soya sosu
- Susam
- Tuz

Fasulyeleri iyice ayıkladıktan ve yıkadıktan sonra doğruyoruz. Bir tencereye zeytin yağını ve susam yağını koyup , fasülyeleri orta ateşte tuzunu da ekleyip kavuruyoruz. Fasulyelerin rengi biraz açılınca ocaktan alıyoruz.
Soya sosunu ekleyip iyice karıştırdıktan sonra servis tabağına alıp üzerine susam ekiyoruz.

Afiyet olsun...

posted under |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Footer

Blogger tarafından desteklenmektedir.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar

Followers


Recent Comments